drupal stats
Sök:

Fordson
Massey Ferguson
David Brown - Case
Belarus
Ford
Case-IH
Volvo BM
Nuffield
Leyland
John Deere
Valmet/Valtra
Fiat
Landini
McCormick
Tillbehör m.m.


Om oss

Victoryfield Tractor Parts grundades 2010 och vår idé har vuxit fram efter många års erfarenhet av att reparera och restaurera äldre traktorer. Svårigheten att få tag i reservdelar fick ägaren Fredrik Ström att ta saken i egna händer och startade sommaren 2010 företaget Victoryfield Tractor Parts. Företagsnamnet kommer ifrån den lilla hälsingebyn Segeråker vars engelska översättning blir just Victoryfield. Förutom Fredrik så arbetar kusinen och numer även delägaren Tomas Ström i företaget. 
Ett samarbete med nära vännen Patrik Norgren, ägare av Norcand Import AB, har öppnat dörrarna och bidragit med massor av erfarenhet inom import samt nytillverkning av äldre reservdelar. Norscand Import AB är en av Sveriges största återförsäljare av reservdelar och tillbehör till mopeder med kontakter över hela världen Se
 norscand.com


Tillsammans har vi som mål att se till att ni hittar de reservdelar ni söker. Vi har en framtidstro att kunna utveckla företaget till allt fler modeller och ständigt öka antalet lagerhållna artiklar för snabb och bra service.


Har ni några frågor, idéer eller synpunkter på företaget eller dess framtid så är ni varmt välkomna att kontakta oss!


Väl mött

Victoryfield Tractor Parts AB